Wonen in De Vaan
START VERKOOP VRIJDAG 30 JUNI 2023

Haalbaarheidscertificaat

START VERKOOP VRIJDAG 30 JUNI 2023

Haalbaarheidscertificaat

De pre-sale van De Vaan is gestart. In deze fase zijn de definitieve v.o.n. prijzen van de woningen bekendgemaakt en kan je je (financieel) voorbereiden op de start verkoop van project De Vaan op vrijdag 30 juni 2023.

Met een haalbaarheidscertificaat kan je je vanaf start verkoop met voorrang op kandidaten zonder haalbaarheidscertificaat inschrijven op een woning in het project.

1. Meld je aan voor een oriëntatiegesprek met Ooms Financieel Adviseurs

Om ervoor te zorgen dat je een voorsprong hebt bij de toewijzing, raden wij je aan om nu een afspraak in te plannen bij voor een oriëntatiegesprek bij Ooms Financieel Adviseurs (OFA). Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op de start verkoop. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je financiële situatie te laten toetsen door één van onze Financieel Adviseurs. Het resultaat hiervan is een haalbaarheidscertificaat dat bij de start verkoop aan jouw inschrijving kan worden toegevoegd. Hiermee vergroot je de kans op het bemachtigen van jouw droomwoning! 

2. Resultaat aanvraag haalbaarheidscertificaat
Is de uitkomst van het oriëntatiegesprek positief? Dan ontvang je een zogeheten “haalbaarheidscertificaat”. Met een haalbaarheidscertificaat kun je je vanaf start verkoop met voorrang op kandidaten zonder haalbaarheidscertificaat inschrijven op de woning(en) met jouw voorkeur in het project. Heb je geen haalbaarheidscertificaat? Uiteraard is het dan ook mogelijk om je vanaf de start verkoop in te schrijven voor de woning(en) met jouw voorkeur.

3. Heb je vragen over het haalbaarheidscertificaat?

Neem dan contact op met het verkoopteam:

Ooms Financieel Adviseurs: 010-4248810
Ooms Makelaars: 010-4248890
hypotheek@ooms.com

Haalbaarheidscertificaat aanvragen